Mitt nätverk i Agloco

Efter att ha varit medlem i Agloco i några dagar nu har jag lyckats värva sex stycken medlemmar till mitt nätverk.
Mitt nätverk

Hur har jag skaffat dessa medlemmar? Jo, jag registrerade in en domän, Owning the Internet, där jag lagt upp en ”splash page” med den mest grundläggande informationen om Agloco. Inte jättemycket information, utan bara tillräckligt för att få en besökare att bli intresserad och vilja klicka vidare till Agloco via min länk.

Därefter skapade jag en textannons som jag la ut på ett antal oberoende sajter mot betalning. Sammanlagt har jag betalat 41 USD för den här testkampanjen, och för det kommer min annons att ligga uppe i en vecka på åtta till tio sajter. Efter att ha lagt upp annonsen i onsdags har jag fått ungefär 70 besökare om dagen till min splash page, som alltså hittills genererat sex stycken nya Aglocomedlemmar. Ett överslag ger vid handen att de 41 USD jag spenderar kommer att kunna skaffa mig 10 eller 12 referrals. Ett pris på 4 USD per medlem är något högre än jag hoppats på – jag hade föredragit 2-3 USD. Det är bara att starta en ny kampanj där man tar bort de sajter som gett minst besökare, kanske tweaka sin annons lite, och försöka igen för att få en lägre kostnad per ny medlem.

Har du inte gått med i Agloco än? Klicka här för att bli medlem i mitt nätverk, och hör av dig till mig sen så kan jag ge dig tips om hur man värvar nya medlemmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *