På väg tillbaka till Atlanta

Fredag kväll, 14 oktober 2011

Vi har nu varit i Florida i en vecka och är på väg tillbaka till Atlanta. Vi kommer att vara på Landvetter söndag klockan 12.05 om allt går bra.

Tyvärr har vi varit utan fungerande internet nästan hela tiden. Jag har dock tagit en hel del bilder och filmer under tiden och tänkte skriva lite grann om vad vi gjort.

Fredag 7 oktober: Första hela dagen i Orlando. Bodde på Blue Heron Resort nära Disney World. Vi tog oss iväg från hotellet väldigt sent på dagen för att gå på Epcot Center.

Lördag 8 oktober: Riktigt regnig dag. Vi gick på Magic Kingdom trots att det regnade!

Söndag 9 oktober: Skulle åkt på football i Jacksonville. Fick vända tillbaka då Caroline blev sjuk i Orlando. Allt gick bra till slut!

Måndag 10 oktober: Gick till Disney’s Hollywood Studios.

Tisdag 11 oktober: Åkte till Kennedy Space Center, badade på Cocoa Beach. Jättefin dag även om det regnade litet grann på kvällen.

Onsdag 12 oktober: Checkade ut från Blue Heron på morgonen, gick på Magic Kingdom igen. Väldigt lång dag, kom hem sent. Checkade in på samma hotell vi bodde förra året, Sheraton Vistana Villages Resort.

Torsdag 13 oktober: Var på hotellet hela dagen, perfekt! Lena och Caroline shoppade med Ida på Florida Mall, Lars och jag lekte pirat med Maja i poolen.

3 svar på ”På väg tillbaka till Atlanta”

  1. Om… ni vill dricka kaffe som smakar som kaffe innan ni lämnar USA så heter kedjan Starbuck och inte Starbust som jag skrev. Jag har inte kunnat titta på filmerna, det står: Your browser does not support the video tag. /Ingrid

  2. Skönt att hora av er -det var ju några dar sen sist, och att allt är väl.
    Själv fick jag åka till Bangladesh i förrgår, torsdag. Ska till Indien också. Hem den 30/10. Ska bli kul att ses då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *