Krock

Igår (onsdag den 9:e april) krockade vi med bilen. Vid ett vägarbete tvärstannade bilen framför oss utan anledning, och vi hann precis stanna någon meter innan honom. Bilen bakom oss – en stor amerikansk bil med släp – hann inte stanna. Vägarbetarna uppskattade senare att han körde in i oss i runt 70 km/h. PANG!

Det small ordentligt när han körde in i oss. Vi flög fram in i bilen framför oss och fick alltså både bakdelen och fronten rejält intryckta.

Vi blev ganska chockade, naturligtvis. Maja skrek och Ida grät och grät. Vi försökte trösta samtidigt som vi tillsammans med vägarbetarna skulle rulla bilen mot sidan. Ganska snabbt insåg vi att alla var oskadda förutom Ida som blödde från huvudet. Maja trodde att hennes lillasyster skulle dö när hon såg allt blod, men det var inte så farligt.

Huvudsår blöder rätt mycket så det ringdes både ambulans, brandkår och polis.

Vi fick sätta oss i brandbilen när den kom fram och fick lite tid för oss själva, och barnen fick lugna ner sig lite.

En halvtimme senare mådde de mycket bättre!

Krocken visade sig bara vara början på en mycket lång dag. Det tog många timmar för oss att få polisutredningen, försäkringsärendet, ambulanspapper och hyrbilar utredda. Vi hade stor hjälp av Boiling Springs Fire Department. Brandmännen lät oss sitta i brandbilen vid olycksplatsen så flickorna kunde lugna ner sig litet och slapp den varma solen. De lät oss åka med dem till brandstationen och hämtade alla våra väskor ur den kraschade bilen, och körde oss till och med till flygplatsen i Greenville, SC där vi till slut fått tag på en ny hyrbil.

Sent på kvällen kom vi fram till Embassy Suites Hotel i norra Atlanta. Puh. Alla lever och det är det viktigaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *