Mitt Agloco-nätverk växer

Efter att ha marknadsfört Agloco i en vecka har jag nu sammanlagt elva medlemmar i mitt nätverk. Tio av dem har jag värvat själv, och en hamnar i mitt indirekta nätverk.
Mitt nätverk

Jag är speciellt glad för min första indirekta medlem, eftersom det innebär att någon som jag värvat faktiskt i sin tur har värvat någon. Det är betydelsefullt för framtiden. Om jag skall lyckas skaffa ett riktigt stort nätverk, säg flera hundra stycken medlemmar, så blir det väldigt svårt om jag personligen skall värva varende en. Men om en del av de nya medlemmar jag värvar i sin tur försöker värva fler så blir mitt jobb mycket enklare.

Om du inte är medlem i Agloco än kan du anmäla dig här. Hör sedan av dig till mig, gärna genom att kommentera det här inlägget, så hjälper jag dig att komma igång att värva fler. Ju fler aktiva medlemmar jag har i mitt förstaled, desto bättre är det.

Ett svar på ”Mitt Agloco-nätverk växer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *