Funderar på att blanka NASDAQ

Jag tror att kreditoron i USA är långt ifrån över. Det vi ser nu, och har sett hittills, är bara toppen på ett isberg som går riktigt djupt. Som ytterligare tidstecken rapporterar DN att det gått kraftigt ner på Wall Street i fredags.

Jag har öppnat ett tradingkonto på Saxo Bank där jag får tillgång till en stor mängd finansiella instrument från alla världens börser, och har då möjligheten att spekulera i olika typer av derivat. Det jag funderar på just nu är möjligheten att blanka NASDAQ. Egentligen borde man gjort det redan för en vecka sedan med tanke på hur indexet störtdykt de senaste dagarna, men jag tror att det fortfarande finns pengar att tjäna här.
NASDAQ 3 månader till 2007-11-09

Får se om jag verkligen gör det, men jag skall fortsätta följa indexet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *