Dålig stil av Telia

Fortfarande ingen iPhone hemma hos mig, trots att jag beställde via webben samma dag som den släpptes.

Igår ringde jag support för att försöka få någon klarhet i när min telefon kan komma. Det visar sig att eftersom mitt telefonnummer porteras till Telia från Telenor bryr de sig inte om att skicka telefonen förrän telefonnumret tagits över av Telia. Det hade ju varit snällt av dem att berätta det! Det är frustrerande att vänta på något man gärna vill ha.

Nu verkar det dessutom som om 3G-mottagningen på iPhonen är dålig. (MacWorld rapporterar samma sak.) På Apples amerikanska forum har diskussionen gått hett till, med över 600 inlägg än så länge. Problemet yttrar sig i dålig eller ickeexisterande 3G-täckning på iPhone 3G där andra telefoner/applikationer rapporterar utmärkt täckning. Många har fyra eller fem prickar, för att plötsligt gå ner till en enda prick utan någon synbar orsak.

Jag hoppas att ny firmware kommer ut snart som löser problemet. Men eftersom jag inte fått min telefon än så spelar det mindre roll för mig.

Ett svar på ”Dålig stil av Telia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *