Key West

Nu är vi i Key West, på ett jättefint Sheraton Suites-hotell. Känslan man får är att inte längre vara i USA, utan snarare i Karibien – kanske Aruba eller Curacao.

Idag har vi haft en heldag som började med lite lätt shopping på ett supermarket, mat till Maja och vatten till oss. På eftermiddagen badade vi vid hotellpoolen.

På kvällen tog vi en gratis hotellshuttle in till centrala Key West (som är namnet både på ön och staden). Ulf ville väldigt gärna se ”Sloppy Joe’s Bar”, som var Ernest Hemingways favoritställe när han bodde här på 1930-talet. Vi var förbi Hard Rock Cafe Key West också, men middagen intogs på ”Duffy’s”.

Vi åt alla fisk, Ulf och jag lax och Lena snapper. Utsökt, det bästa åtminstone jag ätit hittills på den här resan.

Kolla in ett par nya inlägg från när vi var i Atlanta:
10 juni – Basebollmatch nummer två
9 juni – Hotellet i Atlanta
9 juni – Basebollmatch nummer 1 i Atlanta

3 svar på ”Key West”

 1. Lördag em hemma i Sverige.
  Nu är ni väl snart så fulla med intryck att ni tycker att det ska bli skönt att komma hem. Vi har ju fått se en del foton men ni har väl många fler att dela med er av. Ulf ser ut att trivas av döma av hur han ser ut på kortet med Maja, men det måste man ju när man får hålla om den gullungen.
  Just nu är väl vädret inte så att man längtar efter att kasta sig i sjön för att svalka sig – mulet, blåsigt med risk för regn – men det ändrar sig nog snart. Jag har varit iväg och köpt en studsmatta, som man ska ha i sjön. Hoppas att vi snart kan inviga den.
  I kväll skavi iväg på Bengts 60-årskalas i Kronhuskafét. Det ska bli kul. Vi har köpt en golflektion med goftränaren (pro)npå Lärjedalens Golfbana. Nu ska jag ta igen mig lite innan det är dags att åka til Stan. vi tar bussen.
  Pappa håller på och jonbyter.
  Mamma Solveig

 2. Roligt att höra att det är bra med er. Vi förstår inte hur en studsmatta kan funka i sjön, men det ska bli väldigt spännande att prova den!

  Ha det så roligt på 60-årskalaset. Kronhuskaféet äter jag lunch på någon gång, det ligger hundra meter från mitt kontor.

 3. Det ser verkligen ut som Ni har det helt underbart. Låter gott med ett dopp i polen men passa på att ta ett dop i både i Atlanten och mexican gulf innan ni ger er av. ser fram emot att höra fler historier och upplevelser + bilder när vi ses. Vi sticker till italen imorgon bitti.. klocka ringer 03.30 (inget vidare men det får det vara värt). regnet öser ner.. Puss o Kram till Er Alla. Pia. Mats säger hej, hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *