Basebollmatch nummer 1 i Atlanta

Eftersom jag spelade fotboll i Charlotte kom vi fram lite sent till Atlanta. Matchen började klockan sju och vi närmade oss Atlanta vid sextiden. Vi trodde att vi skulle hinna i tid, men det visade sig att trafiken var väldigt tät. Sista milen in mot avfarten till Turner Field tog över en timme.

Sen tog det naturligtvis lång tid att parkera också. Vi försökte svänga in på en parkering, men där fick bara Lexus-bilar parkera. Till slut klev jag av och gick in själv, och Lena och Ulf parkerade på en bakgata och kom efter med Maja.

Jag kom in i början på första inningen, och de andra dök upp i andra inningen. Matchen som var mot Chicago Cubs började väldigt tufft för Atlanta. Chicago Cubs tog fyra poäng redan i första inningen. Det började med att Alphonso Soriana (Cubs’ leadoff hitter) blev träffad av ett kast. Sen fortsatte de att få hits, något error från Atlantas sida och en home run.

Men Atlanta kom tillbaka! De tog två poäng redan i botten av första inningen, och i andra inningen fyra till. Efter en välspelad match vann de till slut.

Vi lyckades krångla oss in till hotellet i centrum efter vissa problem. Mycket skönt med ”valet parking” – man bara lämnar bilen med nycklarna i och låter en bärare ta upp väskorna till rummet. När vi checkat in (och fixat en extra natt på hotellet) gick vi ner och tog varsin milkshake innan vi gick och la oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *