Hur mycket pengar kommer man att kunna tjäna med Agloco?

Många frågar sig hur mycket pengar man kan tjäna med Agloco. När jag började läsa in mig på Agloco var detta något av det första jag frågade mig, eftersom Agloco själva inte nämner några exakta siffror själva. Allt de säger officiellt är att man kommer att få betalt i aktier och utdelning i proportion till antalet timmar man använder viewbaren plus de timmar som dina referrals använder sin viewbar.

Något som många länkar till är Simmons Report som räknar på vad man skulle kunna tjäna under de första två åren. Han använder ett antal antaganden om Aglocos framtida medlemsantal, affärsmodell, intäktskällor och annonsering. Vad han kommer fram till är att någon som inte värvar en enda medlem under sig (vilket gäller de flesta medlemmarna) kommer att tjäna $150 på två år. Detta motsvarar drygt 1000 kronor, vilket inte är så dåligt för att använda en toolbar upp till fem timmar i månaden.

Mina referrals

Själv har jag nu kommit upp i 24 direkta referrals och fortfarande bara en indirekt. Jag hoppas på att fler av de som jag värvat sätter igång och värvar medlemmar själva när de väl kan ladda ner viewbaren och börja tjäna pengar.

När jag ska räkna på hur mycket en referral är värd för mig så räknar jag lågt, en dollar i månaden. Detta betyder att mina nuvarande referrals är värda 25 dollar per månad, eller ca 150 kronor per månad. Om de värvar fler ökar givetvis värdet.

Är du inte medlem i Agloco än? Gå med i mitt nätverk nu! Innan viewbaren släpps är bästa tiden att gå med, då har du fortfarande tid att värva medlemmar innan alla redan har gått med.

12 svar på ”Hur mycket pengar kommer man att kunna tjäna med Agloco?”

 1. Jag tror inte att det var ifrån din hemsida jag fick det, fast det är möjligt. Var inne och tittade på flera stycken bloggar som hade med Agloco, la inte så mycket tanke på vems jag sedan tog.

  Så tyvärr jag kan inte bekräfta eller för den delen förneka att det var ifrån dig jag fick det från…

  /Kristian

 2. Vad ska man med alla dessa referrals till? Tjäna pengar? Det finns ju inget program! Hela den här marknaden verkar och är oseriös.

 3. Det faktum att Agloco inte har släppt sitt program än innebär inte automatiskt att de är oseriösa. Många stora multinationella företag missar deadlines när de ska släppa mjukvara. Titta bara på Microsoft till exempel! Jag tror att de missat det tänkta datumet nästan varje gång de släppt ett nytt operativsystem.

 4. Allt tyder på att i den nuvarande versionen kommer vi inte se agloco. De kommer att göra som många andra Viewbar-företag när de väl kommer i gång. De kommer och ändra på reglerna, slopa alla medlemmars referrals, det blir liksom bara att börja om på nytt. Vad de egentligen gör nu är bara en marknadsundersökning och när den är väl färdig kommer vi att få en annan bild av Agloco. Konceptet är ju inte något speciellt nytt, sådant här kommer och går. Varje gång så tror man att det ska bli lika stort som Microsoft.

 5. Inkluderar du mig i en av dem som tänker som en trettonåring? Jag bara undrar, för jag måste säga att jag inte ger så mycket för dina argument. Den första av de två artiklarna har jag läst förut, inget nytt där, och den andra var inte speciellt övertygande heller. Det är lätt att anklaga ett företag för att vara lurendrejare, men i princip omöjligt att bevisa motsatsen.

  Det är inte jag som säger att Agloco kommer att bli större än Microsoft, det är dina ord. Och att säga att de kommer att slopa alla referrals och börja om på nytt är ju rent ut sagt löjligt. Det visar att du har noll koll på hur saker och ting funkar – om de gjorde något sådant skulle Agloco gå under på fem sekunder.

  Jag tror att du har gått på en nit på något oseriöst ”Paid to surf”-företag, och nu är du bitter.

 6. Nej det är inget nytt i dessa artiklar och konceptet som Agloco gör reklam för innehåller ju inga nyheter som vi inte sett tidigare. Jag vill bara avråda för att ha för stora förhoppningar till alla dessa ”tjäna pengar” program. Visst jag (vi) har provat många olika program och fölorat massor av pengar men vi har också lurat in massor av referrals som i sin tur har misst sina besparingar och kanske tron på att en dag bli väldigt rika, det är vi mycket ångersfyllda över. Idag jobbar vi enbart med daytrading av aktier och valutor. Men vi får massor av e-post som lovar ”bli rik snabbt” och det är mest intressant att analysera dessa programs framtid.
  Nu tackar jag för ordet och lämnar dig.
  Cicci and Allan.
  ps.
  Jag har skrivet här för jag tyckte det som fanns här var intressant och nu hoppas jag det går bra för dig med Agloco.

 7. Nu har jag tankat ner viewbaren 🙁 Nu har den förstört stora delar av mitt windows 🙁 Varför gick jag på detta!!!! Så tråkigt

 8. Det verkar som att agloco blev väldigt kortlivat, din och många andra referralslänkar fungerar inte. Ingen ansvarig på agloco svarar på mail och det verkar väldigt oseriöst. Det blir nog som jag trodde att försöka tjäna pengar med agloco är rena utopin!
  C

 9. Jag är medlem på agloco men jag undrar hur mycket pengar men måste tjäna för att få det ut betalt och var man ser de intjänade pengarna.
  mvh //Pontus

 10. Hur kan vuxna människor tro på sådant här och sen lura in andra i det också. Sen så är du veteran på det!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *