Central Park

Söndag eftermiddag tog vi subwayen upp till Central Park. Hela turen var ganska påfrestande för Maja, och därav för oss vuxna också. Det var svårt att ta sig ner för trappor och genom spärrar med sulkyn, och hon tyckte inte riktigt om mörkret och bullret och alla människorna nere under jorden. Innan hon blev riktigt ledsen lyckades hon dock charma ett gäng flickscouter från Memphis, Tennessee.

För att göra vår utflykt ännu bättre lyckades vi kliva av flera kvarter för tidigt, och så började det regna ganska rejält. Men skam den som ger sig – vi ville till Central Park! Vi köpte paraplyer och knatade på. Central Park gör sig bättre i solsken än i regn, men vi kände oss ändå nöjda med att ha tagit en liten promenad i parken.
Alla tre vid Central ParkVacker park

Nu började det närma sig middagsdags, och vi hade i förväg sett ut en restaurang vid namn TGI Friday’s som låg på Broadway och 52:a gatan, ungefär. På vägen dit passerade vi både teatern där Mamma Mia gick och Ed Sullivan Theatre, där David Letterman håller sin Late Show.

Winter GardenLate Show med David Letterman

Vi orkade inte till vår förbestämda restaurang utan valde istället en Applebee’s nära Times Square. Det var som att komma till himmelriket, med en varm torr restaurang och god mat i massor. Perfekt avslutning på vår lilla New York-sejour!

3 svar på ”Central Park”

 1. Nu fick jag se Maja iallafall. Hoppas att det går bra iallafall fast det är ju alltid ett vågspel med små barn. fast de glömmer fort! Väntar på att få se på era fortsatta äventyr.

  Solveig

 2. Nu är klockn tio på tisdag kväll och Smörvattnet ligger som en spegel. Det är 20 gr varmt i vattnet så i morgon bitti tror jag att jag ska ta årets första dopp. I morgon är det ju Sveriges Nationaldag så ni får väl hurra för Sverige over there.
  Väntar ivrigt på att få läsa om era fortsatta äventyr.
  I morse mötte jag Lars när han var på väg till jobbet i bil! Vi sågs vid rödljuset så vi hann prata lite. Han trivs med att vara bilburen.
  Hälsningar Solveig

 3. Torsdag eftermiddag
  Krama Maja på hennes 9-månadersdag från
  Farmor och Farfar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *