Inga rasister på våra gator

Jag sitter just nu och hör genom mitt fönster demonstranter skandera ”Inga rasister på våra gator” ute på Vasagatan. Det känns lite ödesmättat och sorgset att SD kommit in i Riksdagen. Idag är en tung dag för demokrativänner i hela landet.

Jag är glad för att Alliansen tagit en historisk seger genom att vinna två val i rad, men glädjen vill inte riktigt infinna sig då högerextremister sitter med tungan på vågen som Jimmie Åkesson uttrycker det. Tänk att det var så nära ändå – Alliansen har efter valnattens räknade röster 49,3% av rösterna, och de rödgröna plus SD får 49,4%. Hur denna minimala skillnad i röster kan bli 172 mot 177 mandat vet jag inte riktigt, men jag hoppas mot bättre vetande att de sista rösterna som räknas ändå kan ge alliansen de 175 mandat som behövs för att kontrollera riksdagen utan stöd.

Rapporteras i GP. Demonstrationer sker också i Stockholm enligt AB.

5 svar på ”Inga rasister på våra gator”

  1. Varför tror alla att SD står bara för rasism?? Dom är så mycket mer. Handen på hjärtat,hur mycket drägg bor inte i Sverige nu tack vare den invasion av invandrare som kommit hit.Dom bor på hela områden där inte ens polisen vågar sig in.Är det Sverige det??Sociala betalar ut stora summor som Sverige och svensken behöver själv.Sen glider dom runt i flotta skinnjackor och har världens finaste möbler osv osv…är det undra på att SD har kommit så långt som dom gjort??Naturligtvis blir det främlingshat av detta slöseri med pengar vi behöver själva.jag har själv jobbat bland invandrare som fick gratis logi och dom ville inte göra ett jävla dugg!! Bara ha pengar!!!Jag hoppas på stor rensning och att SD kommer att gå långt.Tänk ungdomar,att det är NI som ska bo här om ett par år…….i ERAT Sverige……….

  2. SD är ett enfrågeparti. Oavsett vad de nu har börjat diskutera vad gäller äldrevården eller vad det nu kan vara så handlar SD:s politik huvudsakligen om invandrarfientlighet. Partiets främsta företrädare är bättre på att uttrycka sig än dess vanliga sympatisörer, som mycket tydligare avslöjar sig som småsinta, outbildade främlingshatare. Likt ”Maria” här ovan.

  3. håller fullständigt med dig Admin.Outbildade avundsjuka och väldigt små människor som generaliserar på en så låg nivå att man blir förvånade att de överhuvudtaget lärt sig skriva.Det är väl sådana som Maria här som lite föraktfullt brukar kallas för white trash?
    Lasse

  4. ”håller fullständigt med dig Admin.Outbildade avundsjuka och väldigt små människor som generaliserar på en så låg nivå att man blir förvånade att de överhuvudtaget lärt sig skriva.”

    Vill man höra låg nivå är det bara att lyssna på alla verklighetsfrånvända och hjärndöda påhopp mot SD.

  5. Haha,ja ni är både roliga och enfaldiga.Jag är varken outbildad eller hjärndöd,som ni tycks tro.Men är det så att ni älskar utlänningar och allt vad det står för så är det upp till er.Ni kanske rent utav har en fru som ni importerat! Ni tycker på ett vis och jag tycker på ett annat,kan ni inte godta det så är det ni som är småsinta och avundsjuk.Sverige behöver sitt land själv,det är snart allt annat än ett vitt land.Jag får frossa när jag ser en neger,och är förmodligen mer rasist än hela SD tillsammans.OCH det pga att jag jobbat med invandringen och sett hur dessa beter sig.Skulle en Svensk göra på samma sätt som dom betett sig har dom suttit inne.Men det ska daltas och pysslas om och tycka synd om hela tiden.Nej,hårdare invandrarpolitik,ut med dom.Sen får jag väl vara White Trash,det bekommer mig inte .Jag är Svensk och vill ha Sverige tillbaka som mitt land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *