Första lyckade affären!

Jaha, jag kunde inte hålla mig borta från att handla en gång till. Jag fick en sån tydlig, fin köpsignal på 10-minutersgrafen så jag kunde inte låta bli att försöka en gång till. Den här gången gick det som jag tänkte mig!

Trade 20071127

Den här grafen kanske inte är supertydlig, men jag skall försöka förklara hur jag tänkte.

Runt 20:20 korsar de två linjerna varandra, och dessutom under 20. För mig är det en klar köpsignal, och jag köpte 100 oz klockan 20:24 för 811,40. Jag tvekade i någon minut, och då steg kursen med 20 cent eller så. Så jag kunde köpt lite billigare, but no matter.

De närmaste två timmarna steg kursen sakta men säkert, och jag ritade upp en trendkanal som priset såg ut att följa. Valde $813 som exitpoint, och sålde när det priset kom upp klockan 22:14. Tjänade alltså $1.60 gånger 100 oz = $160.

Sammanlagt för dagen hamnade jag alltså $360 back, eller 2260 kronor. Inte direkt vad jag hade hoppats på, men förhoppningsvis går det bättre i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *