Första dagen

Jag har hittills haft väldigt svårt att njuta av den här semestern. Skälet? En extremt efterhängsen förkylning/halsfluss eller vad det nu är. Jag knaprar alvedon och magnecyl som om det vore godis och gungar mellan 38-39 graders feber och ingen feber alls. Mina mandlar är som ett par fotbollar, och det gör ont att svälja. Så nu hoppas jag på att antibiotikan snart kickar in och att jag kan börja känna mig bättre efter hand.

Idag har vi varit ute och gått en liten sväng, beställt biljetter till Mamma Mia på Broadway i morgon kväll (Lena och Ulf bara, jag passar Maja) och kollat in området nära hotellet. Det är så varmt här så man blir alldeles matt att bara tänka på det. Närmare 30 grader på eftermiddagen.

Vi hittade en liten drugstore där vi köpte någon typ av halssprej i äcklig körsbärssmak åt mig. Den funkar smärtstillande, men hela tungan blir liksom tjock och paralyserad i munnen. Timmen efter att jag använt sprejen fick jag koncentrera mig för att inte sluddra när jag pratade. De har starka grejer i Amerika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *