Doktor Limericks skrattsalva

Min svärfar, Ulf Herrströmer, har i många år ”plågat” vänner och familj med otaliga limerickar och verser. Efter att ha samlat ihop tillräckligt många limerickar bestämde han sig för att ge ut en bok, och nu har den kommit ut!

Den finns att köpa i välsorterade boklådor i Göteborgs- och Kungsbackatrakten, och om den inte finns inne får ni klaga. Doktor Limericks skrattsalva, som boken heter, finns till salu på Bokus för 129 kronor. Lättsam och rolig läsning, utmärkt present.

4 svar på ”Doktor Limericks skrattsalva”

 1. Hej Gunnar,
  Är glad att kunna berätta att flera nätbokhandlare än Bokus nu säljer min limerickpocket, Doktor Limericks skrattsalva, och två av dem faktiskt till lägre pris än Bokus pris på 129 kronor. Du hittar länkar till dessa Internetbokhandlare på min hemsida http://www.123minsida.se/limerick.
  Dessutom har jag helt nyligen även öppnat en limerick-blogg på http://skrattsalva.blogspot.com/ där vi just nu startar en limericktävling där 1:a pris är 1000 kronor, 2:a pris 500 kronor och övriga vinnare erhåller ett gratis exemplar av den nya limerickbok mitt förlag SONULF hoppas kunna trycka en tid efter det att tävlingen avslutas vid slutet av september i år. Alla bloggbesökare kan skriva in sina egenhändigt författade, tidigare icke publicerade, limerickar i bloggen. Detaljer om tävlingen finns att läsa i bloggen.

 2. Hej Gunnar,
  1000 kronor för bästa limerick! Det går alltså till den som bidrar med den bästa limericken i den nu pågående limerick-tävlingen på min blogg http://www.skrattsalva.blogspot.com/ Tävlingen avslutas vid september månads utgång 2008. Även övriga, vars limerickbidrag är tillräckligt bra för att kunna komma med i min eventuella nya limerickbok, får priser. Först sedan tävlingen har avslutats kommer mitt förlag SONULF att besluta om ev. publicering av en ny limerickbok.
  Hälsningar
  Ulf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *