Heldag i Washington

Lördag den 5 april spenderade vi en heldag i Washington. Mycket kul! Efter en hyfsad hotellfrukost i Rockville tog vi bilen in till centrala staden och gick, gick och gick. Såg Capitolium, indianmuseum, flyg och rymdmuseum.

4 svar på ”Heldag i Washington”

  1. Hej på er!! Så kul att hitta hit och få följa er på eran underbara resa!! 🙂 Vi tänker på er och ser att ni har det hur bra som helst. Här är det mesta som vanligt. Sigrid har fått en ögoninflammation och fick hela vänstra ögat igensvullet men nu med medicin har det blivit bra. Helgen har tillbringats på Tjörn. Vi kommer att följa er resa här på bloggen. Vi saknar er. Kram!

    1. Ja där ser man. Ögoninflammation är inte kul, men brukar trots allt gå över ganska snabbt. Vi försöker ringa någon dag snart nu så Maja får prata med era tjejer.

  2. Ni verkar inte ha så bra väder ännu, men jag tittade på Orlando och där ska det bli 31 gr idag och 26 grader på fredag när ni är framme. Vädret här inte så mycket att skryta om heller, 9 gr och duggregn.

    Jag pratade med Ingvor, Emelies farmor, och tipsade om resedagboken. Emelie kommer dit i eftermiddag och de ska titta på vad Ida gör nu istället för att ha sin vanliga Farmor/Emeliedag.

    Det är roligt att läsa om vad ni gör och titta på bilderna nu när vi inte har er här IRL.

  3. Hej härligt att höra av er ni verkar ha det bra…mindre än en vecka kvar så syns vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *